Reviews


5 stars after 142 reviews
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ondanks dat er stond dat het 60 min zou kunnen duren vond ik de weergave in het volgen van je bestelling niet goed. Er heeft ongeveer 45 minuten gestaan dat het gerecht bereidt wordt. Ik zou daar een melding in doen wanneer het erg druk is. Het lijkt nu net dat het minimaal 45 minuten duurt om klaar te maken. Verder was de bezorger erg vriendelijk dus dat is prima ! 8/6/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zaten alleen geen stokjes bij. En de actie met dessert box ontbrak. Verder altijd heerlijk eten! 8/3/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/2/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik schrok net van jullie nieuwe prijzen! 7/30/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het toetjes dessert was heerlijk 7/30/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
The delivery came almost 40min too early. The quality was awful. My boyfriend threw away 10 of the 18 pieces we ordered and i ended up vomiting the salad and breads i had ordered... we will not order there again. 7/28/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel geleverd! En een hele lieve bezorger. Was heerlijk 7/23/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd super goed. Zowel bestellen als in jullie sfeervolle restaurant eten. The best sushi in Town. 7/23/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great quality and timely delivery. As an extra we got a bonus box of deserts! Very nice. 7/18/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, prima bezorging! 7/16/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super kwaliteit en service . Kan niet beter 7/15/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk genoten 7/14/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer !! Toppie 7/9/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk perfect! 7/8/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd erg lekker en snel bezorgd. 7/6/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Gerechten waren zoals je ze bij Mori in het restaurant eet. Na wat slechte ervaringen bij conculega's (droge sashimi) maar iets meer betalen voor gewoon kwalitatief zeer goede sushi. Volgende keer weer en we komen snel weer eens eten in het restaurant. 7/6/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Groot, goed op smaak en vers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Goeie kwaliteit voor een goeie prijs 6/25/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/25/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen opmerking was super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was snel, al het eten was goed verpakt en de warm gerechtjes waren goed warm. Enige puntje was dat de frietjes wat slap waren. En de Gyu tataki lag op een bedje van sla waardoor de smaak at minder werd. Maar dat zijn alleen wat kleine details! Dank voor het heerlijke eten. 6/19/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 6/11/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hebben weer lekker gegeten, maar 1 opmerking, de nori van de handrol was taai. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Keurig verzorgd 5/30/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/29/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en super snel geleverd. 謝謝 of in het Nederlands dank jullie wel. 5/28/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. En mooi optijd :) weer zeer tevreden :) 5/27/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wow.. voor eerst besteld... super vriendelijke bezorger!!! Het was erg lekker en vooral veel voor de prijs!!! Gaan zeker nog eens bestellen 5/26/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 5/26/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De desserts waren nog flink bevroren, wellicht handig daar even bij te vermelden dat het uit de vriezer komt en je het dus niet in de koeling moet zetten terwijl je eet. Verder was alles weer top zoals we gewend zijn. 5/25/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles smaakte super lekker en binnen de tijd bezorgd. Compliment! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele goede service, makkelijk te bestellen via jullie website. Snelle en nette bezorging. Het eten was zeer goed, erg lekker zoals altijd bij jullie. De bezorger was een vriendelijke meneer, die ook stipt op tijd kwam en die zich netjes aan de aangepaste corona maatregelen hield. Helaas waren wij helemaal vergeten om het fooi te geven, wat jullie zeker wel verdiend hebben, sorry! Dat maken we de volgende keer wel weer goed. Bedankt weer voor het heerlijke eten en de goede service. 5/22/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Half uur telaat 18:15/18:30 zal het bezorgd worden maar werd 19:00 uur. 5/21/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk 5/21/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat was dit geweldig lekker! Lekkerste sushi afhaal restaurant in Almere. Wij eten vaker bij Japanse restaurants maar dit was echt het lekkerste wat we gehad hebben in tijden. Het kwam ook binnen no time aan. We hebben ongeveer 20-25 gewacht vanaf het moment dat we besteld hebben. We hadden een rijstbox met ei en kip, verschillende sushi's en de kip salade. De porties waren groter dan verwacht en alles was heerlijk. Kan niet wachten tot we dit restaurant kunnen bezoeken zodra het weer open gaat! 5/16/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer héérlijk en uitstekend verzorgd. Chapeau weer. 👌 5/14/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Héérlijk gegeten 5/12/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was ruim op tijd ,en goed op smaak ,was erg lekker 5/12/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was helemaal top! 5/12/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was lekker maar wel 2 uur op moeten wachten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Mori Kitchen 5 stars after 141 reviews
Mori Kitchen