Reviews


5 stars after 605 reviews
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij misten de saus bij de krokante kip. Ik noem dat soja mayonaise. Wij hadden 2 gele sauzen die altijd bij de garnalen loempia's zitten maar het lekkerder om 2 verschillende sauzen te hebben bij 2 verschillende gerechten. Verder was het weer heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2 x Japanse mayonaise besteld en betaald, niet gekregen. Website: niet alle maaltijden hebben foto’s, mis of er rijst o.i.d bij sommige gerechten zit. 6/11/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
tegenvallen vandaag eten was koud 5/26/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten! 4/25/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel als altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Website kan overzichtelijker 4/11/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker verzorgd eten en correcte bezorging op tijd! 3/30/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was zoals altijd heerlijk 3/22/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Frisdrank is voor de 2e keer niet geleverd 3/19/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was erg goed Alleen kwam de bestelling ong 20 min te laat Maar was het wachten waard This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik was altijd goed te spreken maar gister was het echt niet goed. Men kon mijn adres niet vinden uit eindelijk telefonisch naar mijn huis begeleid en de bestelling kwam 45minuten te laat waardoor de warme hapjes inmiddels ook koud waren. 3/10/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer een sushi A box besteld. Aangezien dit echt een favoriet is. Waren vergeten aan te geven dat we de rauwe ui niet op de tonijn wilde hebben. Dit was door het restaurant bij aflevering al geregeld! Super blij met de service as always! 3/9/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde erg lang bijna 2 uur. Verder toch bestelling niet compleet (2e keer nu). Eten verder natuurlijk goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke shusi, veel keus, en word snel geleverd! 👌🏻 2/26/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 2/14/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas weer geen gember en wasabi. Is nu de derde keer. 🙈 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
17.12 besteld eten kwam om 19.30 dat duurde veel te lang terwijl er stond dat het voor 18.12 zou bezorgt worden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We zijn niet goed geholpen. Daar over gemaild. Excuus aangeboden gekregen en de te kort aan sushi’s zou langs gebracht worden met een fles wijn. Tijd en dag afgesproken, adres gegeven. En jullie zijn nooit geweest. Jammer. Verder was het eten wel lekker. 2/8/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten. De kwaliteit van de gerechten vind ik beter dan veel Ndere restaurants. De prijs is wat hoger maar is het waard. 2/7/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en prima op tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer vlotte bezorging. En echt heerlijk gegeten. Compleet met stokjes en al 1/27/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was ietsje later dan verwacht, maar geweldige klantenservice en heerlijk eten. En als sorry dat het te laat binnenkwam is er nog een aantal bakjes tiramisu en een fles met bubbles meegebracht. 1/26/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke maaltijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles supet. Heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2e keer dat we hier bestellen. Poke bowls beide keren. Goed gevuld. Vers en lekker! Proberen de volgende keer iets anders en direct via de site, prettiger dan thuisbezorgd 1/22/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker weer zoals altijd 1/21/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer zeer tevreden!!!!!! 1/20/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst hier besteld .De Sushi is keurig op tijd bezorgd en is niet ijskoud maar lekker op kamertemperatuur . De sushi is kraakvers en smaakt ook heerlijk .Ik dacht weinig sushi te hebben terwijl ik best wat kwijt was maar je krijgt hier flinke rollen sushi dus niet van die kleine stukjes.Kortom erg goed hier een aanrader. 1/19/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was ons erg tegengevallen. Porties waren heel klein en de extra nasi en bami die besteld was op de site wist de verkoper niet wat dat was en is er een biertje voor meegegeven. De prijs vonden we erg tegenvallen vergeleken met anderen. 1/18/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service en lekker eten bedankt 1/17/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super als altijd! En bedankt voor de extra donuts!! 1/17/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super🙏🙏👍 1/14/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was wederom heerlijk. Ook onze gast heeft erg genoten 👍 1/14/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, netjes verzorgd en lekker 1/13/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk gegeten. Snel bezorgd Wel een deel van de bestelling vergeten maar dit werd snel nageleverd. 1/10/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles is altijd goed geregeld bij Mori kitchen. Steeds weer een feestje 1/7/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was super lekker en vers.werd snel bezorgd. 1/7/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food is really good and tasty. High recommendation for this place! 1/6/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/5/2022
Mori Kitchen 5 stars after 605 reviews
Mori Kitchen