Reviews


5 stars after 690 reviews
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi schotel en super snel geleverd 2/22/2024
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed 2/21/2024
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was allemaal heel lekker plus stipt op tijd! 2/1/2024
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel te duur voor de hoeveelheid en kwaliteit die je krijgt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De vis was oud en de sushi smaakte niet zoals ik gewend ben. 12/2/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was alles heel vettig, de Udon noodles zwemmen in de olie. En de karugi kip was bijna geen kip. Super kleine brokjes en dat voor 7 euro. Vaak bij Mori gegeten en was altijd favoriet maar het eten is veranderd. 11/3/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet warm genoeg. 11/3/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit top 10/25/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokebowl! 10/23/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de 1ste keer besteld maar helaas niet voor herhaling vatbaar. Saté was koud en taai. Pittige kipvleugels kei en kei hard. Sushi zalm roomkaas treurig. 10/16/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten lekker als altijd alleen helaas voor de 2e keer vergeten drinken bij te leveren. 8/28/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestelde 2 x sojasaus omdat ik die flesjes wilde die op de website staan omdat ik die handig vind en wilde bewaren. Ik kreeg plastic mini cupjes met een plakbandje en waarvan het dekseltje moeilijk open gaat waardoor je sojasaus aan je vingers hebt. Als ik dat had geweten had ik het niet besteld!! Dan kunnen jullie maar beter niet een foto van zo'n flesje erbij zetten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/20/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten en snelle levering! 7/24/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker 7/5/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling was bijna koud, de lamskoteletten dusdanig taai dat mijn zoon er bijna in stikte en de sushi was klef. De bestelling was 45 minuten te laat. Mogelijk komt het hier door. 7/1/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/18/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/18/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/18/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/18/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling gedaan in de ochtend voor een groter gezelschap voor op een tijdstip afgesproken en 30 minuten voor de afgesproken tijd geleverd. En de bezorger had zo een haast dat hij de bestelling al op de grond wilde zetten voor dat we de deur konden open doen. met sushi en donkere tegels na de hele dag in de zon. Tevens maar 4 stokjes erbij geleverd, op drie grote tassen vol met sushi en schalen. De rest was prima in orde 6/17/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1.5u moeten wachten op eten 5/30/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi gegeten en snel bezorgd door een aardige jongeman! 5/29/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag voor het eerst besteld. Was echt super lekker. Hier ga ik zeker nog een keer bestellen. 5/29/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Elke keer weer lekker eten! Ook heel lief een attentie voor onze jarige dochter. 5/17/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi gegeten en netjes op tijd bezorgd. Super. 5/13/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaliter is de bestelling er vaak met een half uur. Duurde nu bijna anderhalf uur… Hoogstwaarschijnlijk is de bestelling gevallen. Saus op sushi was helemaal door t bakje verspreid en het bakje met het kip gerecht was van onderen helemaal kapot, bij het weghalen van de vershoudfolie lekte alle saus uit ‘t bakje. Verder waren de noodles niet zo lekker als dat ik gewend ben, deels aangebakken ook. Jammer, jaren vaste klant, voor het eerst zo een tegenvaller bij Mori… Hopelijk was dit eenmalig! 3/16/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 3/16/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten 3/9/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas teleurgesteld verkeerde shusi gehad en bami was net of opnieuw was opgewarmd heel droog niet gewend van jullie 3/2/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik moest kiezen tussen Shabu to go in Almere Buiten en of Mori niet ver van ons huis in de Danswijk. Ik dacht dat dichterbij beter was en de bestelling warmer zou arriveren. Ik heb nog nooit zo koud eten gehad als vandaag. Het bezorgen heeft ook zeker een half uur geduurd zag ik op de tracker op de website. Blijkbaar waren wij de laatste van een hele route. Ik snap dat jullie bestellingen combineren maar dit was echt te lang onderweg. Ik heb de oven aangezet en het eten gewarmd. Volgende keer hebben we hopelijk een betere klantervaring. 3/2/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/12/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food was tasty at first, but unfortunately, we had food poisoning afterward. Such a shame. Please, review your hygiene standards. 2/4/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten. Snelle bezorgservice, meer dan goede kwaliteit, vers. Website overzichtelijk. Bestellen zeer zeker waard maar de moeite waard ook om bij het restaurant te gaan eten. 2/1/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/30/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 😋 1/26/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dit is nu al de zoveelste keer dat ik bij mori bestel en elke wordt er weer wat vergeten, en als ik bel krijg ik doodleuk te horen “ ja mevrouw hik ga het doorgeven is erg druk nu “ als mori het zo druk heeft dan de bezorg service opgeven als dat te wensen overlaat. Over de kwaliteit van het eten heb ik helemaal niets te klagen is heerlijk als altijd maar de service mag echt verbeterd worden wat betreft het bezorgen!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/22/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekker verse Sushi, mijn complimenten. 1/21/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 1/13/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/7/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom weer heerlijk gegeten, dank jullie wel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/1/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd erg lekker! 12/24/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijke sushi. en supervriendelijke bediening. 12/22/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! 12/21/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet helemaal compleet, we misten twee kleine extra’s die we besteld hebben, gaf de bezorger zelf ook aan, hij zou t ophalen maar we hebben ‘m niet meer terug gezien. Voor de rest, het eten was super, heel erg lekker zoals we al jaren gewend zijn. 12/12/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/10/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Family box was weer erg lekker en value for money 12/9/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was op zich prima, zoals gewend, maar deze keer lauw en daardoor de kyosa slapjes. 11/24/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer prima en lekker. 11/17/2022
Mori Kitchen 5 stars after 690 reviews
Mori Kitchen