Reviews


5 stars after 22 reviews
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2019
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2019
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoge kwaliteit en goede service. 11/2/2019
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2019
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste!! 5/4/2019
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service! 5/1/2019
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gisteren voor het eerst besteld bij Mori en meer dan tevreden. Snel bezorgd en meer dan we hadden verwacht. Hun Udon bamie is zooooo lekker! 4/1/2019
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2019
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 flinterdunne stukjes zalm, erg weinig vlees, bezorgen niet meer overal in Almere. Service, kwaliteit en kwantiteit holt achteruit, jammer! 3/9/2019
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Poke bowl zalm was 90% rijst en de zalm was erg weinig vergeleken met de vorige keren. Ook was de zalm niet zo vers. We kregen normaal een drankje van het huis, dit keer niet. Dat is jammer. We hopen dat het de volgende keer beter gaat. 2/21/2019
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk,!! Box A is een topper This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/17/2019
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enige minpuntje was dat ik een Poke Bowl tonijn had besteld maar thuis bleek het eentje met zalm. Verder perfect en heerlijk en snel klaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/10/2019
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon lekker 1/25/2019
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles naar wens! Alleen hadden 1 sojasaus, en dat was te weinig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/20/2019
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/19/2019
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele verse vis, vriendelijke bezorger en zoals altijd: heel lekker eten. Mijn zusje en ik komen vaker naar het restaurant, maar het bezorgde eten is net zo lekker. 1/17/2019
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en snel bezorgd! 1/12/2019
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2019
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/31/2018
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk. 12/31/2018
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 0365353888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig zoals altijd! 12/29/2018
Mori Kitchen 5 stars after 22 reviews
Mori Kitchen