Reviews


5 stars after 659 reviews
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaliter is de bestelling er vaak met een half uur. Duurde nu bijna anderhalf uur… Hoogstwaarschijnlijk is de bestelling gevallen. Saus op sushi was helemaal door t bakje verspreid en het bakje met het kip gerecht was van onderen helemaal kapot, bij het weghalen van de vershoudfolie lekte alle saus uit ‘t bakje. Verder waren de noodles niet zo lekker als dat ik gewend ben, deels aangebakken ook. Jammer, jaren vaste klant, voor het eerst zo een tegenvaller bij Mori… Hopelijk was dit eenmalig! 3/16/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 3/16/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten 3/9/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas teleurgesteld verkeerde shusi gehad en bami was net of opnieuw was opgewarmd heel droog niet gewend van jullie 3/2/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik moest kiezen tussen Shabu to go in Almere Buiten en of Mori niet ver van ons huis in de Danswijk. Ik dacht dat dichterbij beter was en de bestelling warmer zou arriveren. Ik heb nog nooit zo koud eten gehad als vandaag. Het bezorgen heeft ook zeker een half uur geduurd zag ik op de tracker op de website. Blijkbaar waren wij de laatste van een hele route. Ik snap dat jullie bestellingen combineren maar dit was echt te lang onderweg. Ik heb de oven aangezet en het eten gewarmd. Volgende keer hebben we hopelijk een betere klantervaring. 3/2/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/12/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food was tasty at first, but unfortunately, we had food poisoning afterward. Such a shame. Please, review your hygiene standards. 2/4/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten. Snelle bezorgservice, meer dan goede kwaliteit, vers. Website overzichtelijk. Bestellen zeer zeker waard maar de moeite waard ook om bij het restaurant te gaan eten. 2/1/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/30/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 😋 1/26/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dit is nu al de zoveelste keer dat ik bij mori bestel en elke wordt er weer wat vergeten, en als ik bel krijg ik doodleuk te horen “ ja mevrouw hik ga het doorgeven is erg druk nu “ als mori het zo druk heeft dan de bezorg service opgeven als dat te wensen overlaat. Over de kwaliteit van het eten heb ik helemaal niets te klagen is heerlijk als altijd maar de service mag echt verbeterd worden wat betreft het bezorgen!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/22/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekker verse Sushi, mijn complimenten. 1/21/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 1/13/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/7/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom weer heerlijk gegeten, dank jullie wel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/1/2023
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd erg lekker! 12/24/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijke sushi. en supervriendelijke bediening. 12/22/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! 12/21/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet helemaal compleet, we misten twee kleine extra’s die we besteld hebben, gaf de bezorger zelf ook aan, hij zou t ophalen maar we hebben ‘m niet meer terug gezien. Voor de rest, het eten was super, heel erg lekker zoals we al jaren gewend zijn. 12/12/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/10/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Family box was weer erg lekker en value for money 12/9/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was op zich prima, zoals gewend, maar deze keer lauw en daardoor de kyosa slapjes. 11/24/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer prima en lekker. 11/17/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt de allerlekkerste sushi die ik ooit gegeten heb! 11/17/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog steeds top, snappen dat de grondstoffen duurder zijn, dus ook de gerechten, maar de kwaliteit is nog steeds prima 11/17/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 😋. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/14/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/30/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten? Zeker weten :) 9/10/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel. Porties voldoende groot. Kwalitatief goed eten. Zelfs bij de bezorging zit een dessert. Kortom, top. 9/6/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/5/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 8/6/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed 👌 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was mooi op tijd. Netjes verpakt en het eten was heerlijk. Dit geldt voor de bestelde boxen en de sushi 7/26/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website omslachtig voor ouderen. Eten en bezorging heerlijk en prima op tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat alles te duur is geworden… 7/18/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel geleverd en heerlijk eten. Aanrader!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super heerlijk! 7/13/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer super lekker 🥰 7/7/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij misten de saus bij de krokante kip. Ik noem dat soja mayonaise. Wij hadden 2 gele sauzen die altijd bij de garnalen loempia's zitten maar het lekkerder om 2 verschillende sauzen te hebben bij 2 verschillende gerechten. Verder was het weer heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2 x Japanse mayonaise besteld en betaald, niet gekregen. Website: niet alle maaltijden hebben foto’s, mis of er rijst o.i.d bij sommige gerechten zit. 6/11/2022
Mori Kitchen 5 stars after 659 reviews
Mori Kitchen