Reviews


5 stars after 207 reviews
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er waa enig misverstand over de sausen. Maar het is opgelost. Bedankt. 11/21/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk en prima op de afgesproken tijd. Top. 11/21/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig lekker elke keer 11/20/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sinds de 2e keer dat de horeca dicht moet is de sushi miet meer wat het is geweest... jammer! 11/11/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Afhaal: op afgesproken tijd klaar, netjes verzorgd, leuk gepresenteerd en natuurlijk zoals altijd van Mori hartstikke lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super, en was lekker. Zeker voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top. Ze waren alleen de stokjes en aanverwanten er bij te doen. 11/7/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/7/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alles was weer heerlijk, net zoals in het restaurant 11/6/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk gegeten. Service ook altijd top! Dessert wat we als bonus erbij kregen viel ook erg in de smaak 11/5/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig 11/4/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker eten top service. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk !!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We kregen 5 wasabi, 3 sets stokjes, 5 gember en maar 2 sojasaus. Dat is het enige kleine minpuntje. Te weinig soja saus. De rest, het eten, de versheid, de smaak..... geweldig!!! Wij gaan vaker bestellen. Oh ja. Het toetje er bij was ook heel leuk en lekker. Bedankt 10/31/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ontzettend smaakvol gegeten. Maar voor een volwassen man iets te weinig . 10/28/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer voortreffelijk !!!! 10/26/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima verzorgd en heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar 10/26/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker. Percies op tijd geleverd. Alleen de gebakken bannen vind ik minder lekker. De rest is wel goed. Tips! Gebruikt banaan voor bakken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! Een minpuntje was dat het eten al ietjes was afgekoeld. 10/24/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit keer de afhaalmaaltijden besteld. Was super lekker. En snelle service. 10/24/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk 10/24/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Sushi zoals gewoonlijk heerlijk! De maaltijd in de maaltijdbox was helaas koud.... 10/23/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk, bezorging lang! 10/23/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig 10/22/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten!! Snel en warm bezorgd!! Top!!! 10/22/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas vonden wij de smaak flauw. Veel sushi leek op elkaar qua smaak. Niet wat wij gewend zijn van jullie. Ook de extra wasabi zat er niet bij. Deze werd wel heel netjes, na een telefoontje, snel na bezorgd. 10/21/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg smakelijk weer! 10/21/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik vond het helaas zonde en dat ben Ik niet gewed van mori wij bestellen best veel en graag maar gister was het vlees taai en dat zijn we niet gewent van mori 10/19/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd erg lekker en erg vers! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk. Alleen jammer, dat het beloofde verassingstoetje er niet bij zat! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd bezorgd, en het eten was heerlijk. Een aanrader.! 10/12/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppers! Heerlijke sushi, attent personeel. 10/9/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was te laat (daar is wel netjes over gebeld) en niet compleet. Na een telefoontje zijn de missende gerechten alsnog bezorgd. 10/5/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede en snelle bezorging. Helaas hadden yakitori sate besteld en yakitori teriyaki gekregen. Verder was alles lekker en goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel teleurgesteld. Bestelling om 17.35 uur geplaatst, om 18.43 uur gebeld omdat de bestelling nog niet was bezorgd. De bezorger is onderweg , werd mij verteld. We hebben tot 19.25 gewacht. En toen ben ik naar het restaurant gedaan om de bestelling te halen. Ik woon op 3 minuten rijden van het restaurant. We hadden allen warme gerechten besteld en alles was letterlijk koud en dus niet echt lekker.. Zo jammer want als jillie ons hadden gebeld dat er problemen waren met de bezorging, dan had ik de bestelling zelf gehaald. Mvg, Ricardo Jaimes 9/26/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/26/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt de lekkerste sushi die ik in tijden heb gehad! 9/22/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling bleef in bereiding op de site. We wordt geen klaar melding gegeven bij afhalen. Een half uur na gewenste tijd bleek het in het restaurant wel klaar te staan. Kwaliteit was prima maar de verhouding prijs/hoeveelheid is slecht vergeleken de all you can eat mogelijkheden in het restaurant. De foto's op de site zijn niet heel smakelijk en de mogelijkheden voor leuke eenpersoons maaltijden, samengestelde doosjes met veel verschillende hapjes zijn ook heel beperkt. Prima restaurant om te eten maar geen aanrader voor snel afhalen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was zeer lekker zoals gewoonlijk. 8/28/2020
Mori Kitchen 5 stars after 207 reviews
Mori Kitchen