Reviews


5 stars after 398 reviews
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker goed verzorgd en leuke attentie als dank kortom voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wauw! Super lekker gegeten... zeker een aanrader. 4/17/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom weer heerlijk en goed. Zeer vriendelijke bediening, en het staat altijd klaar op afgesproken tijd. Top. 4/16/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst Japans gegeten, op aanraden van een vriend. Totaal geen spijt van gehad: Mori bezorgde keurig op tijd verrukkelijke gerechten en ook nog voor een hele redelijke prijs. We gaan daar dus zeker vaker bestellen! 4/13/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De warme gerechten zijn koud en geen smaak aan This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!. Ook snelle levering 4/9/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goede snelle levering heel lekker eten! 4/5/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is erg lekker! Leuk om te zien dat de hoeveelheid plastic in de verpakking steeds minder wordt! 4/5/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. 3/31/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is altijd top en de service is perfect dank jullie wel weer 3/31/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker en snel geleverd. Enige puntje sushi met tonijn vindt ik lekkerder met rauwe tonijn dan een blikje tonijn erin. Vond ze ook niet zo lekker. Verder alles prima 3/30/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden met de bezorging de kwaliteit van de sushi en blij verrast door het dessert! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedank keurig op tijd zag er mooi uit en ook m ijn bezoek genoot erven dank 🙏💐 3/27/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer genoten, dankjewel! Ook lekker hoor de extra kroepoek; worden we blij van. Keep up the good work. 3/27/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was een klein gerechtje vergeten en na het bellen werd het direct gebracht met een paar lekkernijtjes erbij. Los van deze onverwacht mooie oplossing is het eten echt geweldig. Smullen, iedere keer weer. Mori een echte aanrader !! 3/27/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwartier eerder dan verwacht en het eten was weer top. De website draait ook als een zonnetje dus ik ben weer een tevreden klant. 3/26/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd super lekker! 3/26/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/25/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het 3/24/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Really good food and service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Blijft top 3/20/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Altijd perfect! 3/19/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles goed op smaak als gewoonlijk. De babi pangang viel enorm tegen. Mals maar flauw en laf. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer perfect 👌 3/13/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi alleen erg weinig soya-saus. Als je voor bijna €50 euro aan sushi besteld dat je dan maar 2 zakjes soya erbij krijgt. Ik ga zeker hier vaker sushi kopen. 3/13/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was kwalitatief weer super. 3/11/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/11/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste sushi van Almere. Het enige wat ik denk is dat de prijs hoog is voor 4 kleine sushi. 3/8/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geweldig lekker, we genieten elke keer weer, en soms een leuk kadootje erbij, heerlijk ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Als je je eten in een bepaald tijdsblok wil laten bezorgen, is het wel een beetje vervelend als het 20 minuten eerder komt. 3/6/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was voor ons de eerste keer en we hebben best wel lekker gegeten. En het kadootje wat erbij zal voor mijn verjaardag, super attent. Maar een tip voor de salade, snij dit wat fijner. En de gebakken uitjes op de sushi waren snot. Jakitori prima. Maar beefrollen in een kaassaus? Maar we bestellen zeker nog eens. 3/5/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt de moeite waard, wat je ook besteld, altijd vers en erg smakelijk. 3/4/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was top super 😋😋😋lekker 3/2/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker eten, het mag voor mij wel ietsje minder zoet allemaal 3/2/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Good quality food, good delivery service. But the portions of some dishes ordered separately are so large, you can feed a whole family with it. I would like to choose for one person, or two, or three, etc. 3/1/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was goed en lekker alleen jammer dat de chopsticks ontbraken 3/1/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit, goede service! Hoop dat jullie snel weer open gaan. 3/1/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom weer super heerlijk gegeten. En het was weer mooi compleet gemaakt door het aardige personeel. Dank jullie wel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed, zoals altijd en keurig op tijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer top. 👌 2/26/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/25/2021
Mori Kitchen 5 stars after 398 reviews
Mori Kitchen