Reviews


5 stars after 515 reviews
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi in almere 7/7/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi, fantastische kwaliteit en een prima bezorging! Blij met Mori , want ook nog wat lekkers cadeau . Dank jullie wel tot de volgende keer ! 7/3/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden. Er was even iets fout gegaan bij de bestelling, maar dan wordt dit zeer snel en accuraat opgelost! Dit was niet de eerste keer dat we hebben laten bezorgen en zal ook zeker niet de laatste keer zijn. 7/2/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. Niks op aan te merken. 7/1/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk zoals gewoonlijk! 6/23/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker. Geen kritische noten. Bezorging ook prima in orde. 6/17/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekker!!!! 6/10/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon prima, zoals altijd! 6/4/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal is het eten heel goed alleen deze keer was de sushi warm en alleen 1 zakje soja saus is natuurlijk veel te weinig en geen wasabi . Meestal is alles goed alleen dit keer een misser 6/2/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en heerlijke gerechten. 6/2/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 5/29/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is perfect! Altijd genieten 5/28/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste verse Sushi van Almere 5/26/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service, goede en snelle bezorging, vriendelijke bezorger en zeer goed eten zoals altijd! 5/25/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en vers eten 5/24/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is werkelijk geweldig. Jammer dat er al 2x geen muntjes bijzitten en bij de sushi geen wasabi en gember. Wil wel de nadruk op het heerlijke eten houden! 5/24/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was perfect! Heerlijk vers eten! 5/24/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het begint saai te worden, weer goed eten, en lekker warm,..! Top,.. 5/24/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd super lekker eten, maar deze keer geen stokjes en soja bij de bestelling. 5/24/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer super, hopelijk tot snel weer in het restaurant. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, zeer tevreden! Bedankt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer fantastisch. Bedankt voor de heerlijke maaltijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
had wel warmer geleverd mogen worden. door aluminiumfolie te verpakken 5/22/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk !!! 5/20/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke sushi, op tijd bezorgd 5/17/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iets minder dan vorig keer. De rijst was droog en er zat meer rijst dan sushi op. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, ook de garnalenloempia is heerlijk! Snelle bezorging. 5/15/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat een lange haar in de sushi. Dan ben ik snel klaar met eten 5/10/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Top verzorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een heerlijk eten, we hebben er zelfs de volgende dag nog van gesmuld. De website geeft per gerecht nauwelijks info, en de categorie ‘warme gerechten’ had ik nog nooit ergens gezien. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk heb ik vandaag weer besteld bij mijn favoriete, maar ook de beste sushiplek van Almere. Het komt niet vaak voor in mijn ogen dat een restaurant aan zo veel criteria voldoet. naast een bezorging van een vriendelijk personeel is het ook makkelijk om bijvoorbeeld een aangepast menu te krijgen IVM bijv een allergie. het eten smaakt elke keer even goed dus geen onverwachte inconsistenties of dergelijke. als je besteld via de eigen site krijg je ook lekker extra's zoals de kroepoek en spekkoek en het MoriMunten mechanisme is natuurlijk top wanneer je ter plekke een all you can eat menu besteld. overall vind ik de prijs kwaliteit verhouding aardig op zijn plek en ben ik over het algemeen enorm tevreden elke keer dat ik bestel! kortom, aanrader ;) 5/8/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1 zak was helemaal vies, er had iets gelekt en daardoor zat de rest onder en de wachttijd was behoorlijk, maar we hadden ook wel allemaal verschillende dingen. Eten was echt heerlijk, super vers en goed op smaak. Een aanrader! 5/6/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd top !! 5/4/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en optijd bezorgd. Dank je wel weer. 5/4/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk. Lekker op temperatuur. Goed van smaak. We kregen als verrassing er spekkoek bij. Heerlijk. Hopelijk tot snel in het restaurant. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed verzorgd en erg lekker 5/1/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd super lekker en top service! 5/1/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk. 👍💪 4/29/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal goed en lekker 4/28/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke goede kwaliteit sushi; heel smakelijk en mooi gemaakt. De verrassing was het toetje wat MORI als bedankje gratis meelevert. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De kwaliteit van het eten is minder goed dan dat wij gewend waren en de site is een beetje onhandig 4/24/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten op een mooie manier geserveerd! 4/21/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker goed verzorgd en leuke attentie als dank kortom voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wauw! Super lekker gegeten... zeker een aanrader. 4/17/2021
Mori Kitchen 5 stars after 515 reviews
Mori Kitchen