Reviews


5 stars after 693 reviews
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
17.12 besteld eten kwam om 19.30 dat duurde veel te lang terwijl er stond dat het voor 18.12 zou bezorgt worden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We zijn niet goed geholpen. Daar over gemaild. Excuus aangeboden gekregen en de te kort aan sushi’s zou langs gebracht worden met een fles wijn. Tijd en dag afgesproken, adres gegeven. En jullie zijn nooit geweest. Jammer. Verder was het eten wel lekker. 2/8/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten. De kwaliteit van de gerechten vind ik beter dan veel Ndere restaurants. De prijs is wat hoger maar is het waard. 2/7/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en prima op tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer vlotte bezorging. En echt heerlijk gegeten. Compleet met stokjes en al 1/27/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was ietsje later dan verwacht, maar geweldige klantenservice en heerlijk eten. En als sorry dat het te laat binnenkwam is er nog een aantal bakjes tiramisu en een fles met bubbles meegebracht. 1/26/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke maaltijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles supet. Heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2e keer dat we hier bestellen. Poke bowls beide keren. Goed gevuld. Vers en lekker! Proberen de volgende keer iets anders en direct via de site, prettiger dan thuisbezorgd 1/22/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker weer zoals altijd 1/21/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer zeer tevreden!!!!!! 1/20/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst hier besteld .De Sushi is keurig op tijd bezorgd en is niet ijskoud maar lekker op kamertemperatuur . De sushi is kraakvers en smaakt ook heerlijk .Ik dacht weinig sushi te hebben terwijl ik best wat kwijt was maar je krijgt hier flinke rollen sushi dus niet van die kleine stukjes.Kortom erg goed hier een aanrader. 1/19/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was ons erg tegengevallen. Porties waren heel klein en de extra nasi en bami die besteld was op de site wist de verkoper niet wat dat was en is er een biertje voor meegegeven. De prijs vonden we erg tegenvallen vergeleken met anderen. 1/18/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service en lekker eten bedankt 1/17/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super als altijd! En bedankt voor de extra donuts!! 1/17/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super🙏🙏👍 1/14/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was wederom heerlijk. Ook onze gast heeft erg genoten 👍 1/14/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, netjes verzorgd en lekker 1/13/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk gegeten. Snel bezorgd Wel een deel van de bestelling vergeten maar dit werd snel nageleverd. 1/10/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles is altijd goed geregeld bij Mori kitchen. Steeds weer een feestje 1/7/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was super lekker en vers.werd snel bezorgd. 1/7/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food is really good and tasty. High recommendation for this place! 1/6/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/5/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten prijs kwaliteit is prima in orde. De afhaalporties zet alleen net iets te klein. Voor de rest erg goede service en bezorging. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten smaakte heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was weer voortreffelijk! 12/30/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goedenavond! Kerstdiner bij jullie besteld. Nog nooit bij jullie uiteten geweest of eten besteld. Dus best spannend om dan t kerstdiner bij jullie te bestellen… Maar …. vandaar deze mail… super lekker gegeten !!! Verse sushi… heerlijke rib-eye .. lamskoteletjes die van t bot afgleden… Alles was zeer smakelijk! Besteld voor 10 personen . De buikjes allemaal zeer vervuld. Nog bedankt voor de zoete lekkernijen! Als de restaurants weer open gaan zij wij de eerste die bij jullie komen eten. Zijn heel benieuwd naar jullie restaurant en het personeel! Voor nu… nog hele fijne feestdagen!! 🎅🥂 Gr Petra Roos! 12/28/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beperkte keuze syshiboxen 12/27/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij zijn vaste klant bij Mori, zowel afhaal als in het restaurant, maar wat een tegenvaller dit jaar met kerst. Smaakte niet vers zoals anders. Sommige gerechten waren koud, geen stokjes geen wasibi. en geen sojasaus. tegenvaller voor zoveel geld. Ben een goede klant en niet zo gewend zoals we het nu hebben gehad voor veel geld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ben zo blij met jullie!! Bedankt! Heerlijk!! 12/25/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten ! 12/24/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gratis fris werd niet meegeleverd. Misser. 12/17/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
The sushi is as delicious as always. The 4 stars in services is due to the delay delivery of almost an hour. The restaurant has called to inform us us about the delay and promise to give us free desserts as compensation. However, when the delivery arrived not desserts were found. 12/13/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling duurde 1 uur en 20 minuten voordat het arriveerde en was dus koud. Oorzaak waarschijnlijk omdat jullie bezorger meerdere bestellingen tegelijk deed waardoor het koud was. Verder was het incompleet; de kroepoek zat er niet bij… 12/10/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel en superlekker 12/9/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk maar nagerecht/dessert ontbrak. 12/8/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten lekker van smaak, hoeveelheid goed. Warmen snel bezorgd. 12/7/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker 12/6/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en super leuk dat het afhaal menu is uitgebreid met een Kinder menu This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en op tijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd. Het eten was lekker. 12/1/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijne maaltijdschotels. Op de website staat nogal veel, zonder duidelijke uitleg. 11/30/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten en op tijd bezorgd, zeker een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/27/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/22/2021
Mori Kitchen Watercipresstraat 9 036 – 5353 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Het stond op tijd klaar toen ik het kwam ophalen. We kregen er een bakje met deserts gratis bij. 11/22/2021
Mori Kitchen 5 stars after 693 reviews
Mori Kitchen